• Registreer

BEAUTY EN WAXSALON CESARINE VOOR ALLE SCHOONHEIDS- EN WAXBEHANDELINGEN

wax salon

In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Belangrijk dus om zo af en toe tijd voor jezelf te nemen. Door de toepassing van een hoogwaardig product wat gericht is op de gevoelige huid is er niet alleen ruimte voor ontspanning, maar ook resultaat voor een gladde, zuivere en mooie huid! 


Naast de schoonheidsbehandelingen weten steeds meer mensen de Schoonheidssalon te vinden voor een specialistische wax behandeling. De Brazilian- en Boyzilian wax hebben steeds meer aan populariteit gewonnen. Deze wax methoden zijn, met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring, een expertise binnen de Beauty Salon geworden.  Door de laagdrempeligheid, het geduld, de passie en de deskundigheid weten klanten uit heel het land de waxsalon te vinden.   


SNEL EN BIJNA ALTIJD BEREIKBAAR VIA WHATSAPP..  Afbeeldingsresultaat voor whatsapp  06 36092340

Heb je vragen over de verschillende behandelingen of wil je een afspraak maken dan kan dat snel en gemakkelijk via WhatsApp.


WAXING TREATMENTS AAN POPULARITEIT TOEGENOMEN..

Het ontharen van lichaamsbeharing door middel van de wax methode is de afgelopen jaren enorm aan populariteit toegenomen. Vanuit het hele land weten inmiddels veel klanten de beauty en wax salon goed te vinden. Tevredenheid over het resultaat staat voorop. Daarom worden alle hars behandelingen met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Het voordeel is dat dit altijd door dezelfde persoon gebeurt. Dat vinden mensen prettig. De salon is gespecialiseerd in de verschillende wax methoden voor zowel mannen als vrouwen. Door de rustig gelegen locatie, de laagdrempeligheid en de met zorg en passie uitgevoerde treatments, is het aantal terugkerende klanten bijna 100%!  Het waxen van lichaamsbeharing is naast de gezichtsbehandelingen en lashlifting één van de specialiteiten van de schoonheidssalon. Met name de Boyzilian en de Brazilian wax is een behandeling waar veel animo voor is. Vandaar dat op initiatief van Salon Cesarine er een nieuwe website is gelanceerd: www.wax-salon.nl. Hier is meer informatie te vinden over de verschillende soorten wax behandelingen.


AANRADER VOOR UW HUID. PRODUCTEN OP GEZICHTSMASKER.COM

Sinds kort vindt u nu ook kwalitatief hoogwaardige gezichtsmaskers op www.gezichtsmasker.com De beauty masks  zijn met grote zorgvuldigheid uitgezocht en geselecteerd op hoogwaardige ingrediënten. Regelmatig gebruik van een gezichtsmasker is het behoud voor de huid, die door vele invloeden het soms zwaar te voortduren krijgt. Veel van de maskers die worden aangeboden staan voor 100% natuurlijke ingrediënten. Zo heeft BeautyFace in de afgelopen jaren al meerdere onderscheidingen in ontvangst genomen voor het meest innovatieve toepassingssysteem, milieubewust en verantwoord ondernemen. 

 

 

 

De nieuwste wimper lifting techniek "Lash lift" is een hype in de wimper industrie aan het worden.
Deze nieuwe techniek om de wimpers extra elan te geven, is overgewaaid uit Australië. Deze unieke formule zorgt ervoor dat wimpers een mooie volle en natuurlijke uitstraling krijgen. Veel vrouwen willen graag de wimpers een vollere look geven maar verdragen geen wimper extensions. Met de wimper lash lifting is dat voorgoed verleden tijd. Geen beschadiging van de wimpers en een goed betaalbare methode.

In de wimpersalon wordt gewerkt met de One shot wimper lashes van Elleebana. Een vooruitstrevend merk met onderscheidende resultaten.

Wat zijn de voordelen van de One shot Lash lifting van Elleebana?

  • Relatief korte behandeltijd
  • Onderscheidende en vooruitstrevende resultaten in de wimper industrie
  • Vollere wimpers. Het resultaat is tot wel 8 weken zichtbaar
  • Ook wanneer de wimpers korter zijn een indrukwekkend resultaat
  • Geen beschadiging van de wimpers. De lashlift van Elleebana voedt en zorgt voor gezonde wimpers.
  • De haartjes worden met deze methode op een unieke wijze gelift. 
  • Een natuurlijke look met de Elleebana lash lifting one shot

 

Lash lifting wimpers

Kadobon

Bent u op zoek naar een leuk, origineel, ontspannend en persoonlijk kado om eens iemand te verrassen, feliciteren, bedanken of verwennen, geef dan een een kadobon van Salon Césarine. Deze is verkrijgbaar vanaf ieder gewenst bedrag, vrij te besteden in de schoonheidssalon, en is niet inwisselbaar voor geld. De kadobon is in de salon verkrijgbaar, telefonisch of per mail te bestellen.

 

"leuk om te geven nog leuker om te krijgen".