• Registreer

Boyzilian wax bij Beauty en waxsalon Cesarine. Vertrouwd en laagdrempelig!

Wat is een Boyzilian wax?

Boyzilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Indien gewenst inclusief bilnaad en zonodig de anus. Het resultaat is super glad en geeft je een schoon en fris gevoel. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Salon Cesarine gebruikt na iedere wax behandeling een haargroei remmende etherische olie.

Uit alle windstreken van het land weten mannen inmiddels de wax salon goed te vinden. De laagdrempeligheid, privacy, deskundigheid en de zekerheid altijd door dezelfde wax specialist behandeld te worden, zorgen voor een zeer hoog terugkeer percentage (99%). Bij veel mannen ligt de drempel redelijk hoog voordat ze de stap wagen naar een boyzilian wax. Het is de kunst om heren opa een gemak te stellen. Niets is gek. Dat maakt dat de drempel al binnen enkele minuten is weggenomen. Dat geeft vertrouwen. Het is gebleken dat degenen die eenmaal de schaamstreek hebben laten waxen niet anders meer willen. Het geeft een erg schoon, fris en aantrekkelijk gevoel. 

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax bijvoorbeeld, werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax . Het duurde niet lang of ook de mannelijke variant (Boyzilian, ook wel men's wax genoemd) kwam om de hoek kijken. De Boyzilian wax is inmiddels aan enorme populariteit toegenomen. Veel mannen ervaren het als een verademing om de schaamstreek haar vrij te hebben. 

Ben je nog niet toe aan een volledige Boyzilian / men's wax? er zijn allerlei varianten mogelijk.

De voordelen van een Boyzilian wax:

  • Met harsen blijft het haar aanzienlijk langer weg (enkele weken)
  • Haren komen zachter en steeds minder terug 
  • Hoe vaker u harst hoe minder haren er na verloop van tijd terugkomen
  • Minder kans op ingegroeide haartjes (dan bij scheren)
  • Voelt heerlijk zacht aan
  • Geen stoppels meer
  • Geen jeuk

 

 

 

 06 36092340

 

Email naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vanuit alle windstreken van het land komen mensen speciaal voor de Brazilian of Boyzilian wax naar de wax salon. De wax salon ligt op een rustig gelegen locatie en voorziet in voldoende privacy. Mensen hebben het ervoor over om altijd door dezelfde persoon gewaxt te worden. Dat geeft een vertrouwd gevoel.