• Registreer

Voor een professionele Brazilian wax voor Heren (ook wel Boyzilian genoemd) kunt u terecht bij Beauty en wax salon Cesarine in Noordwolde (FR). In Friesland vindt u de wax salon, landelijk, rustig en vrijstaand gelegen, aan de rand van het dorp.

De Brazilian wax voor mannen is een harsbehandeling wat vraagt om deskundigheid. Bij de Boyzilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Afhankelijk van wat de wensen zijn wordt het schaamhaar geharst van de penis, scrotum, balzak en het perineum. Het resultaat is een schoon, fris en aantrekkelijk aangezicht.

Steeds meer mannen verkiezen inmiddels een boyzilian wax boven het scheren van de schaamstreek. Geen gedoe meer met het scheermes! Je zult merken dat het waxen zal bevallen. Geen of minder last van ingegroeide haren. Na verloop van tijd komen de haren in mindere mate én zachter terug. En vooral… je bent er een aantal weken vanaf. De schaamharen blijven aanzienlijk langer weg. Soms wel tot 4 weken na het waxen.

Het waxen van de genitalien is een intieme aangelegenheid. Voor mij is het inmiddels routine werk geworden. Dat helpt om sneller te ontspannen.
Heb je twijfels of de Heren wax wel iets voor jou is, neem gerust contact met me op of kijk voor meer informatie op mijn andere website (wax-salon.nl)  waar meer informatie te vinden is over de Boyzilian wax.

Wax menu heren

Ben je benieuwd hoe het waxen in zijn werk gaat? Ik heb hieronder een Youtube filmpje van Jack Dunn toegevoegd. Hierin legt hij duidelijk uit.

wax salon in Friesland voor een deskundige Boyzilian wax voor Heren...

 

waxen steeds populairder!

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp Maak afspraak via whatsapp
06 36092340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen. 

"Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen", aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

 Maak afspraak via whatsapp
06 36092340