• Registreer

Voor een professionele Brazilian wax voor Dames (ook wel Hollywoord genoemd) kunt u terecht bij Beauty en wax salon Cesarine in Noordwolde (FR). .

Op een rustig een mooi gelegen locatie, vindt u Beauty en wax salon Césarine. Een salon die, naast de gangbare schoonheidsbehandelingen, ervaren en bedreven is in het harsen en waxen van lichaamsbeharing. Of het nu gaat om het verwijderen van neushaar of het harsen van de schaamstreek. Niets is gek. U bent van harte welkom!

Helaas ervaren nog veel mensen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. U zult ervaren hoe prettig en zacht uw huid aanvoelt na het harsen. Het haar blijft ook nog eens veel langer weg en na verloop van tijd groeit het haar minder snel en voelt zachter aan. Het geeft u een heerlijk gevoel van schoonheid. Voor mensen die het niet gewend zijn, neem ik rustig de tijd. 

Heeft u vragen over het harsen van wenkbrauwen, snor, oksels, neus, benen, bikinilijn, schaamstreek, etc? neem gerust contact met mij op. 

Brazilian wax behandeling

De Brazilian wax is een harsbehandeling wat vraagt om specialisme. Bij de Brazilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Inclusief schaamlippen, bilnaad en zo nodig de anus.

Het resultaat is super glad en geeft je een schoon en fris gevoel. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Salon Cesarine gebruikt na iedere wax behandeling een haargroei remmende etherische olie.

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax.

U kunt bij Beauty en Wax Salon Cesarine terecht voor een specialistische brazilian wax behandeling.  Of u nou in Friesland, Groningen, Overijssel of Drenthe woont. Het is de moeite waard om voor een goede deskundige behandeling een stukje te rijden...

 

 

waxen steeds populairder!

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp Maak afspraak via whatsapp
06 36092340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen. 

"Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen", aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

 Maak afspraak via whatsapp
06 36092340