• Registreer

Beauty en waxsalon heeft zich in de afgelopen 10 jaar toegelegd op het ontharen door middel van waxen. Een uiterst effectieve methode voor een haarvrije huid! Al sinds jaar en dag is harsen één van de oudste vormen van lichaamsontharing. Deze eeuwenoude methode heeft zich tot vandaag de dag ontwikkeld tot één van de ontharings-technieken met het beste resultaat. Rond eind jaren 80 is de Brazilian wax bekend geworden door 7 zussen die de Braziliaanse techniek hebben geïntroduceerd. Zij opende een schoonheidssalon in New York en al gauw werd de Braziliaanse wax een ware hype. Mede geholpen door vele bekende beroemdheden, die er geen geheim van maakte dat zij de Hollywood wax  prefereerden.

5 redenen om je te laten waxen bij Schoonheidssalon Cesarine

 1. Je wordt altijd door dezelfde persoon geharst. Dat geeft een prettig en vertrouwd gevoel. Zeker bij de intieme wax is daar behoefte aan. Ervaring leert dat men bij de eerste keer toch vaak even over een drempel moet. Dat is ook logisch want je geeft jezelf wel even aan iemand bloot. Als je je dan eenmaal op je gemak voelt en je het ongemakkelijke gevoel niet meer hebt, hecht je er veel waarde aan om ook de volgende keer door dezelfde persoon behandelt te worden. 
 2. In de salon wordt het waxen en dan in het bijzonder de Braziliaanse wax al jaren aangeboden. Het is inmiddels een specialiteit van de salon geworden. Dat is belangrijk. Want het harsen van de kwetsbare en intieme zones vraagt om deskundigheid. 
 3. In de salon wordt gewerkt met professionele en comfortabele waxproducten. Na jaren van experimenteren en onderzoek wordt er in de salon gewerkt met verschillende soorten harsproducten, die worden geïmporteerd vanuit Frankrijk. Elke product heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door het effectief toepassen van deze wax-lijn zijn de resultaten vaak uitzonderlijk verassend. Voor elke huid- en haartype is er wel een geschikte wax te vinden. De verschillende producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ontwikkeld in één van de beste laboratoria in Frankrijk. 
 4. Snel op je gemak. Eigenlijk al binnen 5 minuten zijn zowel dames als heren op hun gemak. 
 5. Inmiddels weten zowel vrouwen als mannen vanuit het hele land de waxsalon goed te vinden. En dan blijkt dat de afstand niet eens een issue is. Een reden om trots op te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij met een tevreden gevoel de salon uitloopt. 

Mannen wax

mannen wax salonMannen wax is vandaag de dag dé manier van effectief ontharen. Steeds meer mannen ontdekken de voordelen. En dat is inmiddels goed te merken in de waxsalon. Het aandeel mannen wat bewust kiest voor het waxen van het lichaam is het afgelopen jaar flink toegenomen.

Vanuit alle windstreken komen mannen speciaal voor waxspecialist Cesarine naar de waxsalon afgereisd voor een specialistische waxbehandeling. Centraal en landelijk gelegen op de kruising tussen Overijssel, Friesland en Drenthe, word je vriendelijk en warm onthaald. Want, ontspanning en je op je gemak voelen, is een belangrijk aspect bij het ontharen van het mannenlichaam. Mannen wax blijkt zeker voor de eerste keer nog voor veel mannen spannend. Begrijpelijk maar allesbehalve nodig. In de mannen wax salon is het waxen van mannen (en ook dames) de normaalste zaak van de wereld.

 Mannen wax producten speciaal voor mannen

In de waxsalon voor mannen wordt er gewerkt met wax wat speciaal geschikt is voor heren. De krachtige hotwax is uitermate geschikt voor het verwijderen van haar bij mannen. Met een uitgebalanceerde lijst aan ingrediënten staat deze mannenwax garant voor een prettige en gebruiksvriendelijke ervaring.De voordelen van mannen wax

 • Voor tenminste 3 -6 weken glad en haarvrij
 • De mannen wax zorgt voor een fris, glad en aantrekkelijk gevoel
 • Mannen die waxen hebben minder last van ingegroeide haren
 • Doordat je niet meer scheert is de kans op verwondingen aanzienlijk minder
 • Ten opzichte van scheren zorgt het waxen van mannen voor minder jeuk
 • Minder last van stoppels
 • Haren van mannen komen minder snel en zachter terug
 • Na het waxen heeft de man minder last van infecties als bij bijvoorbeeld scheren
 • Een gladde gewaxte huid laat zich veel makkelijker masserenWat zijn de nadelen van waxen bij mannen

 • Sommige mannen ervaren het waxen als pijnlijk. Toch is het goed te doen en hebben de meeste mannen na afloop van een waxbehandeling een euforisch gevoel.
 • Om te kunnen waxen moeten de haartjes iets langer zijn dan bij scheren. Maar met behulp van onze krachtige hotwax is het verwijderen van de kortste haartjes een fluitje van een cent.Waar moeten mannen op letten na een mannen wax behandeling?

 • Vlak na een mannen wax is het gebruik van een zonnebank sterk af te raden. Ook wordt geadviseerd om niet direct in de zon te gaan liggen.
 • Na een waxbehandeling is het af te raden om te gaan zwemmen in zout- of chloorwater
 • Sporten kan na een waxbehandeling ook pijnlijk zijn.
 • Wacht de eerste 2 a 3 dagen met het scrubben van de onthaarde huid.
 • Laat het haar voor de mannen wax niet te lang groeien. Dat maakt de volgende waxbeurt aanzienlijk makkelijker en minder pijnlijk.
 • Tussen de waxbehandelingen is het beter om niet te scheren. Scheren zorgt weer voor harde stoppels en de haartjes komen dan ook harder terug. Advies: niet scheren!
 • Voor het waxen de huid niet insmeren met een vette lotion of crème.Advies bij een mannen wax

 • Laat je haar regelmatig waxen. Je zult zien dat het haar minder snel en minder hard terugkomt.
 • Scrubben is goed voor de huid. Het voorkomt het ingroeien van haren en stimuleert de bloedomloop. Scrubben zorgt daarbij ook voor een zachte en gladde huid.
 • Bescherm de huid tegen blootstelling aan de zon. Gebruik een hoge factor zonnecrème.
 • Als je last hebt van ingegroeide haren, dan is het gebruik van een speciale lotion tegen ingegroeide haren sterk aan te raden. In de mannen waxsalon is een speciale lotion verkrijgbaar tegen ingegroeide haren.
 • Kies je voor een mannen wax? Douche van tevoren. Het is niet alleen frisser, het maakt de behandeling ook een stuk makkelijker.Afspraak maken voor een mannen wax?

Ben je overtuigd en zoek je een waxsalon, dan ben je bij Beauty en waxsalon Césarine aan het juiste adres. Geen salon waar het waxen een bijzaak is. Het waxen van mannen is bij Beauty en wax-salon een specialiteit. Het ontharen van benen, rug, borst, oksels of een Mannen wax. Alle wax behandelingen worden in de waxsalon aangeboden.

 De snelste manier om een afspraak te maken voor een mannen wax is via WhatsApp. Stuur me een bericht op 06 360 92 340

 

 

Het scheren van lichaamsbeharing is nog steeds een veel voorkomende methode om het lichaam te ontdoen van beharing. Veel vrouwen maar ook mannen gaan nog maar al te vaak met het scheermes aan de gang om de strijd tegen overbeharing aan te gaan. Voor veel mensen een dagelijkse routine klus. Alhoewel het scheren van bijvoorbeeld schaamhaar snel irritaties en ontstekingen veroorzaakt is het scheermes nog steeds een geliefd gereedschap. Onbegrijpelijk eigenlijk, want na enkele dagen zijn de eerste stoppels al weer zichtbaar en voelt het hard en ruw aan. Dit in tegenstelling tot harsen. Daar is het resultaat langdurig uitzonderlijk glad en zacht. Het voordeel van zelf ontharen is dat je het op je gemak rustig thuis kunt doen. Maar er kleven ook een hoop nadelen aan het thuis scheren. Zo gaat het nog regelmatig mis en worden er kleine wondjes veroorzaakt. Feit is ook dat de kans op ingegroeide haren aanzienlijk groter is dan bijvoorbeeld bij harsen. Hier vindt je een aantal tips die je kunnen helpen bij het scheren van schaamhaar.

De voordelen van harsen:

 • Schoon en fris resultaat
 • Haren blijven langer weg
 • Haren komen zachter terug
 • Haren komen in mindere mate terug
 • Minder last van ingegroeide haren t.o.v. scheren
 • Minder last van zweet
 • De huid is makkelijker te masseren
 • Wonden beter te behandelen en minder infectiegevaar (denk aan schaafwonden bij wielrenners)

Met de zomer in het vooruitzicht is het weer tijd voor een wax wake-up call. It's Boyzilian time... De tijd van het arbeidsintensieve scheerwerk is voorbij. Manwax salonnen kiezen massaal voor het laten waxen van niet alleen de rug, benen, armen en schouders. Tegenwoordig wordt ook de schaamstreek meegenomen. Eenmaal over de lastige drempel heen, blijkt het voor de meeste heren een opluchting te zijn. Een schoon, glad en fris resultaat, voor maar liefst meer dan 3 weken. Dat de Boyzilian aan populariteit toeneemt is goed te merken in de salon. Uit alle windstreken van het land wordt de salon goed gevonden. Dan blijkt dat het erg prettig is om een vast en vertrouwd adres te hebben waar je op je gemak voelt. 

De voordelen van een Boyzilian men's wax

Geen gedoe met dagelijks scheren
Minder last van ingegroeide haren
Snel klaar
Ultiem glad resultaat
Minder last van ontstekingen
Haren blijven langer weg. Meer dan 3 weken.


 

De nieuwste wimper lifting techniek "Lash lift" is een hype in de wimper industrie aan het worden.
Deze nieuwe techniek om de wimpers extra elan te geven, is overgewaaid uit Australië. Deze unieke formule zorgt ervoor dat wimpers een mooie volle en natuurlijke uitstraling krijgen. Veel vrouwen willen graag de wimpers een vollere look geven maar verdragen geen wimper extensions. Met de wimper lash lifting is dat voorgoed verleden tijd. Geen beschadiging van de wimpers en een goed betaalbare methode.

In de wimpersalon wordt gewerkt met de One shot wimper lashes van Elleebana. Een vooruitstrevend merk met onderscheidende resultaten.

Wat zijn de voordelen van de One shot Lash lifting van Elleebana?

 • Relatief korte behandeltijd
 • Onderscheidende en vooruitstrevende resultaten in de wimper industrie
 • Vollere wimpers. Het resultaat is tot wel 8 weken zichtbaar
 • Ook wanneer de wimpers korter zijn een indrukwekkend resultaat
 • Geen beschadiging van de wimpers. De lashlift van Elleebana voedt en zorgt voor gezonde wimpers.
 • De haartjes worden met deze methode op een unieke wijze gelift. 
 • Een natuurlijke look met de Elleebana lash lifting one shot

 

Lash lifting wimpers

Subcategorieën

waxen steeds populairder!

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp Maak afspraak via whatsapp
06 36092340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen. 

"Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen", aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

 Maak afspraak via whatsapp
06 36092340