• Registreer

Voor een specialistische Brazilian wax in Groningen, kunt u terecht bij Beauty en Wax Salon Cesarine. Waxing van alle lichaamsdelen in een Groningse waxsalon.

Op een rustig een mooi gelegen locatie, vindt u Beauty en wax salon Césarine. Een salon die, naast de gangbare schoonheidsbehandelingen, ervaren en bedreven is in het harsen en waxen van lichaamsbeharing. Of het nu gaat om het verwijderen van neushaar of het harsen van de schaamstreek. Niets is gek. U bent van harte welkom!

Helaas ervaren nog veel mensen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. U zult ervaren hoe prettig en zacht uw huid aanvoelt na het harsen. Het haar blijft ook nog eens veel langer weg en na verloop van tijd groeit het haar minder snel en voelt zachter aan. Het geeft u een heerlijk gevoel van schoonheid. Voor mensen die het niet gewend zijn, neem ik rustig de tijd. 

Heeft u vragen over het harsen van wenkbrauwen, snor, oksels, neus, benen, bikinilijn, schaamstreek, etc? neem gerust contact met mij op. 

Brazilian wax behandeling

De Brazilian wax is een harsbehandeling wat vraagt om specialisme. Bij de Brazilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Inclusief schaamlippen, bilnaad en zo nodig de anus.

Het resultaat is super glad en geeft je een schoon en fris gevoel. Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Salon Cesarine gebruikt na iedere wax behandeling een haargroei remmende etherische olie.

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax.

U kunt bij Beauty en Wax Salon Cesarine terecht voor een specialistische brazilian wax behandeling.  Of u nou in Friesland, Groningen, Overijssel of Drenthe woont. Het is de moeite waard om voor een goede behandeling een stukje te rijden...

5 redenen om een Brazilian wax bij waxsalon Cesarine te laten doen: 

  1. De Braziliaanse wax is een speciale expertise. Je wordt door een gecertificeerd beauty- en waxspecialist gewaxt. Deze manier van ontharen is een specialiteit van de salon. Iets om rekening mee te houden. Het ontharen van de intieme zones vraagt om deskundigheid. Dat doe je er als schoonheidssalon niet zo even bij.
  2. Je wordt door dezelfde persoon gewaxt. Je hoeft dus niet elke keer opnieuw kennis maken. Dat is prettig want zeker bij een Brazilian wax is het voor sommigen al best over een drempel stappen.  
  3. In de salon wordt gewerkt met professionele en comfortabele waxproducten. Na jaren van experimenteren en onderzoek wordt er in de salon gewerkt met verschillende soorten harsproducten, die worden geïmporteerd vanuit Frankrijk. Elke product heeft haar eigen kenmerken en kwaliteiten. Door het effectief toepassen van deze wax-lijn zijn de resultaten vaak uitzonderlijk verassend. Voor elke huid- en haartype is er wel een geschikte wax te vinden. De verschillende producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ontwikkeld in één van de beste laboratoria in Frankrijk.
  4. De ervaring leert dat men eigenlijk al binnen 5 minuten op haar gemak is. Dat is ook de bedoeling. Comfortabel en laagdrempelig!
  5. Inmiddels weten zowel vrouwen als mannen vanuit het hele land de waxsalon goed te vinden. En dan blijkt dat de afstand niet eens een issue is. Een reden om trots op te zijn. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij met een tevreden gevoel de salon uitloopt.

 

 

waxen steeds populairder!

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp Maak afspraak via whatsapp
06 36092340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen. 

"Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen", aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

 Maak afspraak via whatsapp
06 36092340