• Registreer

Harsen-waxen-Zwolle

Harsen of waxen in Zwolle

Waxen/Harsen is een van de meest favoriete methoden van ontharen. Al meer dan 10 jaar biedt Wax salon Césarine professionele waxbehandelingen aan en komen zowel dames als heren uit heel het land speciaal voor een Brazilian of Boyzilian wax behandeling. De populariteit en bekendheid van de waxsalon is te danken aan de eigenaresse die het waxen tot en delicate kunst heeft verheven. De persoonlijke en laagdrempelige aanpak zorgen voor een comfortabel gevoel. Binnen 5 minuten is de drempel weg en rest je niets anders dan je over te geven aan haar deskundige en hooggekwalificeerde wax behandelingen.

Harsen in Zwolle Maak een afspraak via WhatsApp: 06 36092340

Zwolle was de eerste stad waar Cesarine haar wax specialisme op de kaart heeft gezet, met als doel toonaangevend te worden op het gebied van haarverwijdering. En dat is gelukt! Inmiddels heeft ze Zwolle ingeruild voor een rustigere locatie met meer privacy en vooral ook meer parkeergelegenheid. Want dat is in een stad als Zwolle vaak een obstakel voor klanten. Voor een aantal klanten uit Zwolle werd de afstand te groot. Maar voor het merendeel is de afstand geen issue. Zij hebben het er zeker voor over om een stukje te rijden voor haar expertise, gedrevenheid en passie. 

De waxsalon maakt geen onderscheidt in dames of heren. Iedereen is welkom voor een wax behandeling. Van het waxen van benen tot het waxen van de gevoelige zones. De laagdrempelige en niet beoordelende benadering van de salon wordt erg gewaardeerd. Kenmerkend zijn de vele positieve en warme recensies waarmee de salon op internet wordt gewaardeerd. Dat is waar de eigenaresse het voor doet. Want helaas ervaren nog veel mensen een grote drempel om lichaamsbeharing door middel van harsen en waxen te laten verwijderen en gaan nog wekelijks aan de slag met het scheermesje. Dat terwijl waxen zoveel voordelen heeft ten opzichte van andere vormen van ontharen. Naast alle praktische voordelen, geeft waxen daarbij ook nog eens een bijzonder gevoel van schoonheid. De meeste mensen die het waxen een keer hebben geprobeerd willen niet meer anders. 

Brazilian wax behandeling

De Brazilian wax is een harsbehandeling wat vraagt om specialisme. Bij de Brazilian wax wordt de gehele schaamstreek onthaart. Een behandeling waar sommigen nog wel eens tegenop kunnen zien. Niet nodig zegt de gepassioneerde eigenaresse. Niets is gek of te gek. De behandeling wordt professioneel uitgevoerd. Ik kijk heel anders naar een lijf. Het haar moet professioneel verwijderd worden. Dan kijk je naar wat voor huid en haartype iemand heeft en welke wax en techniek daar het beste bij past. Het gaat om het uiteindelijke resultaat. 

Na het harsen...

Het resultaat is bij de meeste vrouwen die een Brazilian wax behandeling hebben ondergaan, euforisch. Super glad, schoon en fris. Een Brazilian wax zorgt voor een aantrekkelijk en vrouwelijk gevoel. Het helpt je zekerder te zijn over de situatie " down under". Geen last meer van jeuk en ingegroeide haren. Geen dagelijkse scheerroutines meer. Na de eerste wax behandeling ervaar je al dat het haar zachter aanvoelt en minder snel aangroeit. Na iedere wax behandeling wordt een haargroei remmende etherische olie aangebracht. 

Wist je dat het ontharen van de schaamstreek al eeuwen geleden werd gedaan in bijvoorbeeld Arabie en Perzie. Bij de Grieken en Romeinen werd het gezien als een teken van reinheid, schoonheid en vitaliteit. De Brazilian wax werd vooral bekend door de Braziliaanse Sisters. 7 zussen die in 1994 een wax salon openden in New York, waarbij veel bekende sterren er geen geheim van maakten dat ze fan waren geworden van de Braziliaanse wax.

Je laten harsen in Zwolle?

Opzoek naar een waxsalon in Zwolle? Of ben je overtuigd of nieuwsgierig geworden? Ook vanaf Zwolle nog zeker de moeite waard om (tenminste één keer) een waxbehandeling mee te maken bij deze Waxsalon.  

Harsen in Zwolle Maak een afspraak via WhatsApp: 06 36092340

 

 

waxen steeds populairder!

Afbeeldingsresultaat voor whatsapp Maak afspraak via whatsapp
06 36092340

Uit alle windstreken van het land weten klanten inmiddels Beauty en Wax Salon Césarine goed te vinden. Door de deskundigheid en specialisatie in de Brazilian- en Boyzilian wax, maar zeker door de laagdrempeligheid voelen zowel vrouwen als mannen zich snel op hun gemak.

Wax expert Cesarine neemt de tijd voor haar klanten. Het persoonlijk contact en de deskundigheid maken dat iedereen graag terugkomt en waarvoor men graag de moeite neemt om wat kilometers af te leggen. 

"Voor mij is eigenlijk niets te gek! en dat voelen mensen", aldus de eigenaresse die met passie al meer dan 10 jaar haar vak uitoefent. 

 Maak afspraak via whatsapp
06 36092340